Recept na Těstoviny s fenyklem
Ingredience pro recept
| máslo | |
| 1 ks | fenyklu |
| 6 stroužků | česneku |
| 8 ks | žampionů |
| 500 ml | smetany |
| sůl | |
| mletý bílý pepř | |
| solamyl | |
| 250-300 g | těstovin |
| 2 ks | rajčat |
Na másle orestujeme na nudličky nakrájený fenykl, přidáme na plátky nakrájený česnek a zarestujeme. Pak přidáme nakrájené žampiony a opět restujeme. Zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a povaříme. Nakonec lehce zahustíme solamylem.
Těstoviny uvaříme dle návodu s oblíbenou bylinkou (např. libeček).
Na talíř dáme těstoviny a polijeme omáčkou. Posypeme nakrájenými rajčaty zbavených jadýrek.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
Podobné recepty
-
Smažený hermelín
-
Kynuté bramboráky
-
Halušky se zelím
Bramborové halušky se zelím bramborové halušky se zelím, halušky a zelí recept, halušky se slaninou a klobásou, slovenské halušky, domácí halušky recept, kysané zelí halušky, dušené zelí recept, cibule a slanina na halušky, tradiční jídla ze zelí, bramborové těsto halušky- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová





