Recept na Těstoviny po řecku

přidal(a) Iveta Kotalová
2/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Těstoviny po řecku

Ingredience pro recept

500 gtěstovin
4 lžíceolivového oleje
6-8 ksrajčat
1 kscibule
1 ksmalé cukety
2 stroužkyčesneku
sůl
3 lžícekečupu
čerstvé bylinky
strouhaný sýr
Těstoviny s cuketou a rajčaty

Těstoviny uvaříme ve větším množství osolené vody se lžící oleje. Mezitím si připravíme zeleninu. Rajčata ponoříme na okamžik do vařící vody, oloupeme je a nakrájíme na látky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cuketu omyjeme pod studenou tekoucí vodou, nakrájíme ji na plátky, osolíme, necháme chvíli vypotit a pak osmahneme na oleji. Přidáme rajčata, cibuli a prolisovaný česnek. Směs osolíme, podlijeme trochou vody a krátce podusíme pod pokličkou. Když je zelenina křehká, přidáme kečup, bylinky a vše společně prohřejeme. Zeleninovou směs smícháme s těstovinami a posypeme strouhaným sýrem.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Smažený hermelín

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Sýrová pochoutka
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kynuté bramboráky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové kynuté placky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Halušky se zelím

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové halušky se zelím
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!