Recept na Smažený květák
Květák očistíme, opláchneme ve studené vodě a dáme do hrnce s osolenou vařící vodou. Povaříme jen krátce aby nebyl moc měkký. Necháme zchladnout a rozebeme na menší růžičky, které obalíme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka). Poté smažíme v rozpáleném oleji ze všech stran. Podáváme s bramborem a tatarskou omáčkou.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
Podobné recepty
-
Smažený hermelín
-
Kynuté bramboráky
-
Halušky se zelím
Bramborové halušky se zelím bramborové halušky se zelím, halušky a zelí recept, halušky se slaninou a klobásou, slovenské halušky, domácí halušky recept, kysané zelí halušky, dušené zelí recept, cibule a slanina na halušky, tradiční jídla ze zelí, bramborové těsto halušky- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová





