Warning: Unexpected character in input: ' in /home/domains/maminyrecepty.cz/web/public/www/app/produktModule.php on line 80 Proteinové těstoviny se žampiony a rajčaty | Recepty

Recept na Proteinové těstoviny se žampiony a rajčaty

přidal(a) Adel Postránecka
datum: 9. Říjen 2017
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Dietní
Příležitost: Běžný den
Proteinové těstoviny se žampiony a rajčaty

Ingredience pro recept

sůl
pepř
hrstčerných oliv
0,25 decilitrubílé víno
1 lžíceolivový olej
1 stroužekčesneku
1/2 cibule
1/2 lžícehladkolistá petržel
100 gramůcherry rajčat
100 gramůparmezánu
100 gramůproteinové těstoviny (zelené od Max Sportu)
80 gramůžampionů

Dejte vařit těstoviny.

V pánvi rozehřejte olej. Cibuli nakrájejte nadrobno a pozvolna restujte dozlatova. Žampiony nakrájejte na slabé plátky a opékejte spolu s cibulí.

Když houby změknou a začnou zlátnout, přidejte česnek, rajčata překrájená na půlku, sůl, pepř a promíchávejte minutu až dvě. Podlijte vínem a dále promíchávejte.

Když se víno vypaří, přidejte překrájená rajčata, petržel a přepůlené olivy.  Scezené těstoviny přidejte do pánve. Přidejte nastrouhaný parmezán, důkladně promíchejte, případně dochuťte solí a pepřem.

Na talíři ozdobte hoblinkami parmezánu.

 




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Lepenice se slaninou

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Dobrota od babičky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    20. Září 2012
  • Škubánky s mákem

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Ochutnejte dnes již netradiční škubánky.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    20. Září 2012
  • Halušky s brynzou

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Spíše slovenská klasika, ale vaří se i v české kuchyni.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    23. Říjen 2012

Partneři webu s recepty:

Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Sháníte kvalitní a designově hezké záclony, navštivte Dante.cz

Prodej luxusních šatů. Plesové šaty, koktejlové a krátké šaty, večerní šaty a spousty další luxusních šatů pro pravé dámy.

Catering Praha

Prvotřídní catering pro vaši svatbu či akci z kvalitních surovin.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!