Recept na Proteinové těstoviny se žampiony a rajčaty
Ingredience pro recept
| sůl | |
| pepř | |
| hrst | černých oliv |
| 0,25 decilitru | bílé víno |
| 1 lžíce | olivový olej |
| 1 stroužek | česneku |
| 1/2 | cibule |
| 1/2 lžíce | hladkolistá petržel |
| 100 gramů | cherry rajčat |
| 100 gramů | parmezánu |
| 100 gramů | proteinové těstoviny (zelené od Max Sportu) |
| 80 gramů | žampionů |
Dejte vařit těstoviny.
V pánvi rozehřejte olej. Cibuli nakrájejte nadrobno a pozvolna restujte dozlatova. Žampiony nakrájejte na slabé plátky a opékejte spolu s cibulí.
Když houby změknou a začnou zlátnout, přidejte česnek, rajčata překrájená na půlku, sůl, pepř a promíchávejte minutu až dvě. Podlijte vínem a dále promíchávejte.
Když se víno vypaří, přidejte překrájená rajčata, petržel a přepůlené olivy. Scezené těstoviny přidejte do pánve. Přidejte nastrouhaný parmezán, důkladně promíchejte, případně dochuťte solí a pepřem.
Na talíři ozdobte hoblinkami parmezánu.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
Podobné recepty
-
Smažený hermelín
-
Kynuté bramboráky
-
Halušky se zelím
Bramborové halušky se zelím bramborové halušky se zelím, halušky a zelí recept, halušky se slaninou a klobásou, slovenské halušky, domácí halušky recept, kysané zelí halušky, dušené zelí recept, cibule a slanina na halušky, tradiční jídla ze zelí, bramborové těsto halušky- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová





