Recept na Plněné zapečené bulky

přidal(a) Iveta Kotalová
4/5
   ( 1 hlasů)
2 komentáře
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Plněné zapečené bulky

Ingredience pro recept

2 kscibule šalotky
50 gmásla
400 glistového špenátu
100 gšunky
sůl
mletý černý pepř
4 ksbulky
4 ksvejce
4 plátkyanglické slaniny
4 plátkytvrdého sýru
Bulky plněné špenátem a vejcem

Šalotky očistíme a nakrájíme nadrobno. Osmažíme je na rozehřátém másle dožluta. Pak přidáme omytý a na menší kousky nasekaný listový špenát a jemně nasekanou šunku. Restujeme asi pět minut, osolíme a opepříme. Z bulek sežízneme vršky, část vnitřku vydlabeme a bulky naplníme špenátovou směsí. Navrch rozklepneme vejce, položíme proužek anglické slaniny a proužek sýra. Dáme na plech a zapečeme v troubě. Přiklopíme vršky a ihned podáváme.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář


  • Autor: Stepan04. prosince 2013 ve 14:37
    To je jen pár plátků, to se za maso ani nepočítá :-D :-)
  • Autor: toma13. listopadu 2013 ve 21:40
    vždyť to není bezmasý... :D :(

Podobné recepty

  • Smažený hermelín

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Sýrová pochoutka
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kynuté bramboráky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové kynuté placky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Halušky se zelím

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové halušky se zelím
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!