Recept na Plněné zapečené bulky

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 6. Duben 2013
4/5
   ( 1 hlasů)
2 komentáře
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Plněné zapečené bulky

Ingredience pro recept

2 kscibule šalotky
50 gmásla
400 glistového špenátu
100 gšunky
sůl
mletý černý pepř
4 ksbulky
4 ksvejce
4 plátkyanglické slaniny
4 plátkytvrdého sýru
Bulky plněné špenátem a vejcem

Šalotky očistíme a nakrájíme nadrobno. Osmažíme je na rozehřátém másle dožluta. Pak přidáme omytý a na menší kousky nasekaný listový špenát a jemně nasekanou šunku. Restujeme asi pět minut, osolíme a opepříme. Z bulek sežízneme vršky, část vnitřku vydlabeme a bulky naplníme špenátovou směsí. Navrch rozklepneme vejce, položíme proužek anglické slaniny a proužek sýra. Dáme na plech a zapečeme v troubě. Přiklopíme vršky a ihned podáváme.

 


Tady nakupuji potřeby pro vaření


Komentáře

Přidat nový komentář


  • Autor: Stepan04. prosince 2013 ve 14:37
    To je jen pár plátků, to se za maso ani nepočítá :-D :-)
  • Autor: toma13. listopadu 2013 ve 21:40
    vždyť to není bezmasý... :D :(

Podobné recepty

  • Škubánky s mákem

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Ochutnejte dnes již netradiční škubánky.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    20. Září 2012
  • Banánové lívance

     - foto-Milča Jandusová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Rychlé lívanečky od Milči Jandusové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Milča Jandusová
    Publikováno
    20. Duben 2014
  • Pizza s bramborovými chipsy

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Netradiční pizza
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Listopad 2012
bulgur-2519399_640.jpg
Bulgur sa získava z tvrdých odrôd pšenice. Potom sa jej zrná namáčajú, uvaria a po vysušení podrvia na menšie kúsky.
Číst více
02_nahled.jpg
Nenechte si ujít příležitost a nakupte si v předstihu nástěnné fotokalendáře v 50% slevě. Akce FIRST MINUTE od Happy Fota bude trvat jen do 4. 10. 2017 a týká se všech nástěnných k
Číst více


Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.


Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Kojenecké oblečení, nábytek, hračky najdete ve Skonti.