Recept na Pikantní těstoviny se špenátem

přidal(a) Romča Langerova
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den

Těstoviny se špenátem a mozzarellou těstoviny se špenátem, špenátové těstoviny, těstoviny s klobásou, rychlý oběd, jednoduchý recept, špenát recept, těstoviny s mozzarellou, domácí jídlo, pikantní těstoviny
 Pikantní těstoviny se špenátem

Ingredience pro recept

olej
1 kscibule
hladká mouka
1 balíček těstovin
1 balíček sekaného špenátu
sůl
150 mlsmetany
česnek
1 ksklobása maďarská
2 ksnaložené feferonky
1 ksmozzarelly

Nejdříve si uděláme cibulovou jíšku z oleje, cibule a hladké mouky a uvaříme si těstoviny dle návodu, pak scedíme. Špenát krátce podusíme, osolíme, přidáme jíšku a smetanu a povaříme. Nakonec přidáme lisovaný česnek. Takto uvařený špenát smícháme s těstovinami , na talíři přidáme kolečka klobásy, sekané feferony a posypeme strouhanou mozzarellou.

 

Těstoviny se špenátem, klobásou a mozzarellou

Suroviny
těstoviny
olej
cibule
hladká mouka
čerstvý nebo mražený špenát
sůl
smetana
česnek
klobása
feferony
mozzarella

Postup

  1. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme hladkou mouku a připravíme světlou cibulovou jíšku.

  2. Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu a scedíme.

  3. Špenát krátce podusíme, osolíme, přidáme připravenou jíšku a smetanu a krátce povaříme.

  4. Nakonec vmícháme lisovaný česnek.

  5. Hotový špenát promícháme s uvařenými těstovinami.

  6. Na talíři přidáme kolečka klobásy a nasekané feferony.

  7. Posypeme strouhanou mozzarellou a ihned podáváme.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Smažený hermelín

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Sýrová pochoutka smažený hermelín, hermelín v trojobalu, smažený sýr, česká klasika, oběd bez masa, smažený hermelín recept, brambory a tatarka, domácí kuchyně
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kynuté bramboráky

     - Bramborové kynuté placky.jpg
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové kynuté placky kynuté bramboráky, bramboráky recept, bramboráky s droždím, domácí bramboráky, smažené bramboráky, česká kuchyně, slaný recept, brambory recept, jednoduchý oběd, vydatná večeře
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Halušky se zelím

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové halušky se zelím bramborové halušky se zelím, halušky a zelí recept, halušky se slaninou a klobásou, slovenské halušky, domácí halušky recept, kysané zelí halušky, dušené zelí recept, cibule a slanina na halušky, tradiční jídla ze zelí, bramborové těsto halušky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!