Recept na Pečená červená řepa

přidal(a) Romča Langerova
4/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den

Pečená řepa od Romči Langerové pečená červená řepa, řepa s mozzarellou, červená řepa recept, bezmasý recept, zdravý oběd, zeleninový pokrm, pečená zelenina, jednoduchý recept, vegetariánské jídlo
Pečená červená řepa

Ingredience pro recept

1 ksčervené řepy
olej
1 paličkačesneku
sůl
mletý černý pepř
1 ksmozzarelly
8 kssušených rajčat
1 hrstbazalky

Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Potřeme olejem s česnekem utřeným se solí a pepřem a upečeme v troubě, víc než půl hodiny. Poté jen chvilku dopečeme obložené mozzarellou, sušenými rajčaty a posypané bazalkou.

 

Pečená červená řepa s mozzarellou

Suroviny
červená řepa
olej
česnek
sůl
mletý černý pepř
mozzarella
sušená rajčata
čerstvá bazalka

Postup

  1. Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

  2. Česnek utřeme se solí a pepřem a smícháme s olejem.

  3. Plátky řepy potřeme ochuceným olejem a rozložíme je na plech.

  4. Pečeme v troubě předehřáté na 180–190 °C více než 30 minut, dokud řepa nezměkne.

  5. Řepu obložíme mozzarellou a sušenými rajčaty a krátce dopečeme, aby se sýr rozpustil.

  6. Hotový pokrm posypeme čerstvou bazalkou a ihned podáváme.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Smažený hermelín

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Sýrová pochoutka smažený hermelín, hermelín v trojobalu, smažený sýr, česká klasika, oběd bez masa, smažený hermelín recept, brambory a tatarka, domácí kuchyně
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kynuté bramboráky

     - Bramborové kynuté placky.jpg
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové kynuté placky kynuté bramboráky, bramboráky recept, bramboráky s droždím, domácí bramboráky, smažené bramboráky, česká kuchyně, slaný recept, brambory recept, jednoduchý oběd, vydatná večeře
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Halušky se zelím

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové halušky se zelím bramborové halušky se zelím, halušky a zelí recept, halušky se slaninou a klobásou, slovenské halušky, domácí halušky recept, kysané zelí halušky, dušené zelí recept, cibule a slanina na halušky, tradiční jídla ze zelí, bramborové těsto halušky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!