Recept na Paprikové lodičky

přidal(a) Iveta Kotalová
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Paprikové lodičky

Ingredience pro recept

50 gčočky
olej
1 kscibule
1 stroužekčesneku
3 kssušená rajčátka
80 gžampionů
100 grýže
pažitka
sůl
pepř
oregano
papriky
80 geidamu
50 ml červeného vína
100 mlvývaru
Zapečené plněné papriky

Čočku přebereme, propláchneme , zalijeme studenou vodou a necháme 2 hodiny stát, pak ji přelijeme i s vodou do hrnce, uvaříme doměkka a scedíme. Na pánvi rozehřejeme olej, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme předem namočená a překrájená sušená rajčata, plátky žampionů a krátce podusíme. Do směsi vsypeme uvařenou rýži, čočku, nasekanou pažitku, dochutíme solí, pepřem a oreganem. Směs rozdělíme do rozpůlených a očištěných paprik, kterým ponecháme stopky. Papriky naskládáme do pekáče, posypeme sýrem, podlijeme vínem a vývarem, zakryjeme alobalem a pečeme 20 minut, pak alobal odstaníme a pečeme, až sýr zhnědne. Podáváme se zeleninou a čerstvým pečivem.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Smažený hermelín

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Sýrová pochoutka
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kynuté bramboráky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové kynuté placky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Halušky se zelím

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové halušky se zelím
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!