Recept na Nakládaný eidam

přidal(a) Iveta Kotalová
2/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Nakládaný eidam

Ingredience pro recept

500.00 geidamu 30%
2.00 kscibule
5.00 stroužkůčesneku
200.00 gčestvých hub
2.00 ksčervené kapie
2.00 dlocta
2.00 lžícecukru
2.00 ksfeferonky
200.00 goliv bez pecek
0.00 nové koření
0.00 celý pepř
0.00 tymián
0.00 bobkový list
0.00 olej
Chuťovka k pivu i vínu.

Eidam nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli a česnek nakrájíme na plátky, houby a papriky očistíme a nakrájíme na menší kousky. Ocet a 250ml vody svaříme s cukrem, bobkovým listem, pepřem a novým kořením. Do horkého nálevu vložíme nakrájené houby a papriku a asi po 10 minutách je slijeme. Sýr, cibuli, olivy, papriku, houby, česnek, feferonky a všechno koření (i z nálevu) naskládáme do nádoby a zalijeme olejem tak, aby byly všechny  suroviny ponořené. Nádobu uzavřeme a necháme 10 dní v chladu odležet.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Smažený hermelín

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Sýrová pochoutka
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kynuté bramboráky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové kynuté placky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Halušky se zelím

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové halušky se zelím
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!