Recept na Květák s vejci
Květák rozebereme na malé růžičky a dobře je opláchneme. Necháme je okapat a pak vložíme na hlubší pánev s rozehřátým olejem. Osmahneme prudece ze všech stran a poté přikryjeme pokličkou a dusíme asi pět minut.Mezitím si v misce smícháme vejce, sůl, mletý pepř a mletou papriku, rozšleháme a nakonec přimícháme jemně nasekanou zelenou petrželku. Květák odkryjeme, zalijeme rozšlehanými vejci a mícháme, dokud se vejce nesrazí.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
Podobné recepty
-
Smažený hermelín
-
Kynuté bramboráky
-
Halušky se zelím
Bramborové halušky se zelím bramborové halušky se zelím, halušky a zelí recept, halušky se slaninou a klobásou, slovenské halušky, domácí halušky recept, kysané zelí halušky, dušené zelí recept, cibule a slanina na halušky, tradiční jídla ze zelí, bramborové těsto halušky- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová





