Recept na Klobása s vejci a špenátem

přidal(a) Iveta Kotalová
5/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den

Pečená klobása se špenátem a smaženým vajíčkem pečená klobása recept, klobása se špenátem, smažené vejce večeře, uzené maso recept, špenát s bramborami, brambory ve slupce recept, trouba klobása, jednoduchá česká večeře, klobása a vejce, špenátová příloha, domácí česká jídla
Klobása s vejci a špenátem.jpg

Ingredience pro recept

400 gbrambor
4 ksklobásy
4 plátkyuzené krkovičky
olej
4 ksvejce
sůl
mletý černý pepř
500 gšpenátu

Brambory důkladně očistíme a uvaříme ve slupce doměkka. Klobásy na povrchu ozdobně nakrojíme, vložíme spolu s plátky uzeného masa do olejem vymazaného pekáčku a dáme péct do trouby vyhřáté na 190st.C. Vejce rozklepneme do olejem vymazaného lívanečníku, osolíme je, opepříme a pozvolna upečeme do polotuha. Rozmrzlý špenát velmi krátce prohřejeme na pánvičce, osolíme a opepříme.

Uvařené brambory scedíme, upravíme spolu s vejci, špenátem, klobásami a uzeným masem na talíře a ihned podáváme.

 

Pečená klobása se špenátem a smaženým vajíčkem

POSTUP:
Brambory důkladně očistíme a uvaříme ve slupce doměkka.

Klobásy na povrchu ozdobně nakrojíme. Společně s plátky uzeného masa je vložíme do olejem vymazaného pekáčku a pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C dozlatova.

Vejce rozklepneme do olejem vymazaného lívanečníku, osolíme, opepříme a pozvolna upečeme do polotuha.

Rozmrzlý špenát krátce prohřejeme na pánvi, osolíme a opepříme.

Uvařené brambory scedíme, oloupeme (pokud chceme) a na talíři upravíme spolu se špenátem, klobásami, uzeným masem a pečenými vajíčky. Ihned podáváme.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Smažený hermelín

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Sýrová pochoutka
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kynuté bramboráky

     - Bramborové kynuté placky.jpg
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové kynuté placky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Halušky se zelím

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové halušky se zelím bramborové halušky se zelím, halušky a zelí recept, halušky se slaninou a klobásou, slovenské halušky, domácí halušky recept, kysané zelí halušky, dušené zelí recept, cibule a slanina na halušky, tradiční jídla ze zelí, bramborové těsto halušky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!