Recept na Fusilli s anglickou slaninou

přidal(a) Iveta
4/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den

Italské těstoviny se slaninou italské těstoviny se slaninou, fusilli recept, těstoviny s rajčatovou omáčkou, anglická slanina těstoviny, bazalka a parmazán, jednoduché italské těstoviny, pasta se slaninou, rychlá večeře těstoviny, rajčatová omáčka těstoviny, olivový olej recepty, italská kuchyně doma
Fusilli s anglickou slaninou

Ingredience pro recept

200 gtěstovin-fusilli
olivový olej
1-2 stroužkyčesneku
100 ganglické slaniny
4 lžícekečupu
čerstvá bazalka

Fusilli uvaříme v osolené vodě dle návodu. V pánvi na olivovém oleji orestujeme rozmáčknutý česnek, na kostičky nakrájenou anglickou slaminu a osmažíme. Přidáme kečup (omáčku na špagety) a necháme povařit. Dle potřeby podlijeme vodou z těstovin. Česnek vyndáme, přidáme uvařené těstoviny a promícháme. Na závěr přidáme natrhané lístky bazalky, podle chuti dosolíme a při servírování můžeme posypat trochou strouhaného parmazánu.

 

Italské těstoviny se slaninou

POSTUP:
Fusilli uvaříme v osolené vodě podle návodu a slijeme, část vody si ponecháme na případné podlití.

Na olivovém oleji orestujeme rozmáčknutý stroužek česneku a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Slaninu osmažíme dozlatova.

Přidáme kečup nebo rajčatovou omáčku na špagety a krátce povaříme. Dle potřeby podlijeme trochou vody z těstovin. Česnek vyndáme.

Do pánve přidáme uvařené těstoviny a vše promícháme. Na závěr přidáme natrhané lístky bazalky, podle chuti dosolíme a při servírování posypeme trochou strouhaného parmazánu.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Smažený hermelín

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Sýrová pochoutka
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kynuté bramboráky

     - Bramborové kynuté placky.jpg
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové kynuté placky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Halušky se zelím

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové halušky se zelím bramborové halušky se zelím, halušky a zelí recept, halušky se slaninou a klobásou, slovenské halušky, domácí halušky recept, kysané zelí halušky, dušené zelí recept, cibule a slanina na halušky, tradiční jídla ze zelí, bramborové těsto halušky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!