Vepřové maso

Řazení dle:
V A
  • Kotlety na másle

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Pečená kotleta na másle s jablky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    27. Leden 2013
  • Marinované pečené koleno

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pečené vepřové koleno s bylinkovými brambory nebo jen chlebem, hořčicí a křenem
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Červen 2013
  • Marinovaný řízek

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Marinované řízky ve smetanové omáčce
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    9. Únor 2013
  • Maso na fenyklu

     - foto-Romča Langerová
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Vepřové maso s fenyklem od Romči Langerové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
    Publikováno
    26. Duben 2014
  • Masové koule na zelenině

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Zapečené kuličky - masové, květákové, brokolicové
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Leden 2013
  • Medailonky Argentina

     - foto-Nikola Behenská
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Vepřové medajlonky "argentína" s fenyklem podle Nikoly Behenské
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Květen 2014
  • Nadívaný bůček

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Bylinková nádivka zapečená v bůčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Velikonoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    20. Březen 2013
  • Nakládaná plněná kotleta

     - foto-Ludmila Janoušková
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Nakládaná kotleta plněná sušeným rajčetem a tvarohem podle Ludmily Janouškové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    29. Červen 2014
  • Námořnické maso

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Kousky vepřové plece na zelenině
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    15. Březen 2015
  • Obalovaná vejce

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Pštrosí vejce - vajíčka obalená mletým masem
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    31. Březen 2013
  • Ohnivá krkovička

     - foto: Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Krkovička na pikantnější způsob. Nejlepší přílohou jsou brambory. Autor: Romča Langerová
    Obtížnost:
    3
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Administrátor
    Publikováno
    6. Březen 2015
  • Pečené koleno

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pečená dobrota nejlépe s křenem a hořčicí.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Prosinec 2012
Řazení dle:
V A
aCE3A5234 - MALÁ.JPG
Potěšte svého miláčka nebo svého blízkého nezapomenutelným zážitkem. Neváhejte a objednejte pro ně kurz vaření. Ateliér Ola Kala připravuje pro své klienty výjimečné kurzy vaření.
Číst více
vcela-165889.jpg
Včela medonosná je nejvíce hospodářsky využívanou včelou mezi svým druhem. Uvědomujeme si ale, co všechno nám poskytuje a co pro ní dělá člověk? Hlavním produktem včel je med - to
Číst více