Vepřové maso

Řazení dle:
V A
  • Kotlety na másle

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Pečená kotleta na másle s jablky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    27. Leden 2013
  • Marinované pečené koleno

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pečené vepřové koleno s bylinkovými brambory nebo jen chlebem, hořčicí a křenem
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Červen 2013
  • Marinovaný řízek

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Marinované řízky ve smetanové omáčce
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    9. Únor 2013
  • Maso na fenyklu

     - foto-Romča Langerová
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Vepřové maso s fenyklem od Romči Langerové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
    Publikováno
    26. Duben 2014
  • Masové koule na zelenině

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Zapečené kuličky - masové, květákové, brokolicové
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Leden 2013
  • Medailonky Argentina

     - foto-Nikola Behenská
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Vepřové medajlonky "argentína" s fenyklem podle Nikoly Behenské
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Květen 2014
  • Nadívaný bůček

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Bylinková nádivka zapečená v bůčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Velikonoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    20. Březen 2013
  • Nakládaná plněná kotleta

     - foto-Ludmila Janoušková
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Nakládaná kotleta plněná sušeným rajčetem a tvarohem podle Ludmily Janouškové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    29. Červen 2014
  • Obalovaná vejce

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Pštrosí vejce - vajíčka obalená mletým masem
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    31. Březen 2013
  • Pečené koleno

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pečená dobrota nejlépe s křenem a hořčicí.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Prosinec 2012
  • Pečené maso s hráškem

     - foto-Romča Langerová
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Pečené maso s hráškem a plněnými žampiony od Romči Langerové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
    Publikováno
    3. Květen 2014
  • Pepřový guláš

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Pikantní guláš na pepři
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Duben 2013
Řazení dle:
V A
vcela-165889.jpg
Včela medonosná je nejvíce hospodářsky využívanou včelou mezi svým druhem. Uvědomujeme si ale, co všechno nám poskytuje a co pro ní dělá člověk? Hlavním produktem včel je med - to
Číst více
1835616-img-halina-pawlowska-manzel-pohreb.jpg
Máme pro Vás tip na talk show s Halinou Pawlowskou na téma recepty, jídlo, dobré rady z jejího vlastního života a vše, co se kuchyně týká. Halina napsala celkem 23 knih. Poslední
Číst více