Recept na Jehněčí pečeně

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 28. Březen 2013
3/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 2hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Jehněčí pečeně

Ingredience pro recept

1 kgjehněčí kýty
2 hlavičkyčesneku
čerstvý tymián
sůl
200 gmraženého hrášku
1 svazekjarní karotky
50 gmásla
špetkacukru
mletý bílý pepř
Jehněčí pečeně s hráškem a mrkví

Jehněčí maso očistíme a prošpikujeme nakrájenými stroužky z jedné česnekové hlavičky. Stroužky z druhého česneku nastrouháme, smícháme s tymiánem a solí a vetřeme do masa. Zabalíme ho do alobalu a uložíme do druhého dne v chladu. Pak maso vložíme i s alobalem do pekáče, podlijeme vodou do výšky asi 3 cm, pekáč přiklopíme a pečeme asi 50 minut v troubě vyhřáté na 180st.C. Maso vyjmeme z alobalu, vrátíme zpět do trouby a ještě dopečeme, aby získalo barvu. Zeleninu očistíme a vložíme asi na 4 minuty do vroucí osolené vody (musí zůstat poloměkká). Ihned zchladíme v ledové vodě a necháme odkapat. Vložíme ji do pánve s rozehřátým máslem, prohřejeme, osolíme, osladíme a opepříme. Upečené maso nakrájíme na plátky a podáváme je s teplou zeleninou. Vhodnou přílohou jsou nové brambory.

 


Převod VHS kazet, 8mm filmů, diapozitivů a negativů




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Pikantní klobásky

     -
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Grilované pikantní klobásy v marinádě
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    3. Červenc 2013
  • Králík s pikantní omáčkou

     - foto-Nikola Behenská
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Pikantní králičí pečínka od paní Nikoly Behenské
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    16. Listopad 2013
  • Šoulet s uzeninou

     - foto-Nikola Behenská
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Hrachový šoulet s uzeninou od Nikoly Behenské
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    27. Únor 2014

Partneři webu s recepty:



Sháníte kvalitní a designově hezké záclony, navštivte Dante.cz



Prodej luxusních šatů. Plesové šaty, koktejlové a krátké šaty, večerní šaty a spousty další luxusních šatů pro pravé dámy.



Získejte slevy až 30% na AVON produkty , dárky z motivačních programů, benefity od našich partnerů a mnohem víc. Registrujte se zdarma ještě dnes a zjistěte, co všechno Svět krásy AVON nabízí..



Široká nabídka Holandských krmiv Bardog


Bytový textil v nejrůznějších vzorech a hlavně krásné záclony můžete objednávat v e-shopu DANTE.


BIGinzerce - inzerce,bazar

600 000 inzerátů s fotkou a kontakty, inzerce ZDARMA a bez registrace

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!