Warning: Unexpected character in input: ' in /home/domains/maminyrecepty.cz/web/public/www/app/produktModule.php on line 80 Guláš z kolínek | Recepty

Recept na Guláš z kolínek

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 11. Květen 2013
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 2hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Guláš z kolínek

Ingredience pro recept

2 kspředních vepřových kolen
100 gsádla
300 gcibule
česnek
40 gmletá sladká paprika
sůl
pepř
kmín
majoránka
2 lžícerajského protlaku
hladká mouka
2 lžíceplnotučné hořčice
1 kostkamasoxu
Guláš z vepřových kolen

Přední vepřová kolena očistíme ostrým nožem a kartáčkem pod tekoucí vodou, odstraníme kůži, vykostíme a nakrájíme na zhruba třícentimetrové kostičky. Kosti s kůží nasypeme do tlakového hrnce, mírně osolíme, zalijeme studenou vodou a uvaříme silný vývar, kterým budeme podlévat maso. V kastrolu rozehřejeme sádlo, přidáme pokrájenou cibuli a restujeme dorůžova. Přidáme nasekaný česnek, maso a prudce orestujeme ze všech stran, aby se zatáhlo. Zasypeme paprikou, lehce orestujeme, přidáme sůl, pepř, kmín, majoránku, rajský protlak, hořčici a masox a dusíme do vysmahnutí. Směs podlijeme troškou horkého vývaru a opět dusíme do vysmahnutí, postup neustále opakujeme, až guláš získá pěknou barvu. V pánvi nasucho opražíme dorůžova hladkou mouku, necháme vychladnout, rozmícháme ji ve 200 ml vývaru a směsí guláš zahustíme, krátce povaříme, dochutíme a podáváme s houskovýcm knedlíkem nebo chlebem.

 




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Vepřo-knedlo-zelo

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zlatá česká klasika.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Květen 2012
  • Znojemské plátky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Znojemské plátky lze připravit z hovězí roštěné, vepřové kýty, kuřecího nebo krůtího masa.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    21. Květen 2012
  • Vepřové kostky s hrozinkami

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Vepřové kostky ostré po pepři, sladké po hrozinkách
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    10. Červen 2012

Dětské únikové hry

Partneři webu s recepty:



Sháníte kvalitní a designově hezké záclony, navštivte Dante.cz



Prodej luxusních šatů. Plesové šaty, koktejlové a krátké šaty, večerní šaty a spousty další luxusních šatů pro pravé dámy.



Získejte slevy až 30% na AVON produkty , dárky z motivačních programů, benefity od našich partnerů a mnohem víc. Registrujte se zdarma ještě dnes a zjistěte, co všechno Svět krásy AVON nabízí..



Catering Praha

Prvotřídní catering pro vaši svatbu či akci z kvalitních surovin.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!