Recept na Ryby na houbách

přidal(a) Iveta Kotalová
3/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Ryby ba houbách

Ingredience pro recept

4 kskapra
sůl
pepř
1 kscitron
1 skleničkahub ve sladkokyselém nálevu
1 lžíceoleje
50 gslaniny
2 kscibule
1 lžičkatymiánu
4 lžícekečupu
80 gtvrdého sýru
Kapr nebo pangasius v netradiční úpravě.

Porce ryby omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Vložíme je do kastrolu, zalijeme citronovou šťávou a vodou, aby bylo maso sotva ponořené, a vaříme asi 10 minut. Ryby vyjmeme z vody a rozložíme je na plech vyložený pečícím papírem. Nakládané houby slijeme a necháme je okapat, případně je pokrájíme na menší kousky. Posypeme jimi kousky ryby. Na pánvi rozehřejeme olej a chvíli na něm škvaříme na nudličky nakrájenou slaninu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Vložíme ji také na pánev a lehce osmahneme. Vmícháme tymián, kečup, prohřejeme a rozdělíme stejnoměrně na ryby. Posypeme strouhaným sýrem a vše chvíli zapečeme.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Kapr v mandlích

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Smažený kapr
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Losos na bylinkách

     - foto-Milča Jandusová
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Losos na bylinkách, restované fazolky se šunkou a česnekem od Milči Jandusové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Milča Jandusová
  • Kořeněný pangasius

     -
    Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Z celkového počtu 5
    Smažený pangasius
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!