Recept na Ryby na houbách

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 17. Září 2012
4/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Ryby ba houbách

Ingredience pro recept

4 kskapra
sůl
pepř
1 kscitron
1 skleničkahub ve sladkokyselém nálevu
1 lžíceoleje
50 gslaniny
2 kscibule
1 lžičkatymiánu
4 lžícekečupu
80 gtvrdého sýru
Kapr nebo pangasius v netradiční úpravě.

Porce ryby omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Vložíme je do kastrolu, zalijeme citronovou šťávou a vodou, aby bylo maso sotva ponořené, a vaříme asi 10 minut. Ryby vyjmeme z vody a rozložíme je na plech vyložený pečícím papírem. Nakládané houby slijeme a necháme je okapat, případně je pokrájíme na menší kousky. Posypeme jimi kousky ryby. Na pánvi rozehřejeme olej a chvíli na něm škvaříme na nudličky nakrájenou slaninu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Vložíme ji také na pánev a lehce osmahneme. Vmícháme tymián, kečup, prohřejeme a rozdělíme stejnoměrně na ryby. Posypeme strouhaným sýrem a vše chvíli zapečeme.

 


Tady nakupuji potřeby pro vaření


Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Kapr v medové krustě

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Vánoční kapr v netradiční úpravě.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Vánoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Prosinec 2012
  • Smažený kapr

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Tradiční štědrovečerní smažený kapr.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Příležitost
    Vánoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Prosinec 2012
  • Losos na bylinkách

     - foto-Milča Jandusová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Losos na bylinkách, restované fazolky se šunkou a česnekem od Milči Jandusové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Milča Jandusová
    Publikováno
    6. Únor 2014
garage.jpg
Určitě to každý z vás zná, máte doma plno věcí, které je vám líto vyhodit, protože jsou ještě v pěkném stavu, použitelné, jenom vám už se prostě NEHODÍ…využijte službu DejToKarlovi
Číst více
matcha.jpeg
Tento japonský mletý čaj si v Evropě získává stále více příznivců.
Číst více


Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.


Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Kojenecké oblečení, nábytek, hračky najdete ve Skonti.