Recept na Čočková polévka
Uvaříme uzené maso (krkovička, koleno apod.) a vývar scedíme. Přidáme přebranou a opranou čočku a vaříme tak dlouho, až je měkká. Vejce rozšleháme vidličkou v hrnku a nalejeme do vařící polévky a krátce povaříme. Můžeme přidat krájené uzené maso. Polévku podle chuti dosolíme a dochutíme polévkovým kořením.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
Podobné recepty
-
Chrástková polévka
-
Brokolicová polévka
-
Bílá polévka
Bramborová mléčná polévka. Tradiční bramborová polévka se zeleninou a houbami – jednoduchý recept na sytou a chutnou polévku z brambor, zahuštěnou mlékem s moukou, dochucenou kmínem a zjemněnou smetanou nebo žloutkem.- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 30min
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Iveta Kotalová