Recept na Rybízové želé

přidal(a) Iveta Kotalová
3/5
   ( 3 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Děti
Příležitost: Ostatní
: Běžný den
Rybízové želé.jpeg

Ingredience pro recept

1,5 kgrybízu
1 baleníželírovací cukr Dr.Oetker Extra 2:1
Želé z červeného rybízu

Rybíz opláchneme a na sítu necháme okapat, potom ho zbavíme stopek. Bobulky po částech rozmixujeme a vzniklou kaši propasírujeme přes síto. Odměříme 1L šťávy, nalijeme ji do hrnce, přidáme želírovací cukr a dobře promícháme. Směs přivedeme k varu a necháme 1 minutu probublávat. Pak odstavíme z plotny, případně sebereme pěnu a horkým želé plníme sklenice, které ihned uzavřeme. Sklenice otočíme asi na 5 minut dnem vzhůru.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Hrušková povidla

     - pears-5641474_640.jpg
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pokud máte hodně hrušek využijte je na výborné domácí pečené povidla. A v zimě si pochutnáte.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Barbora Holková
  • Malinový džem

     - Malinový džem.jpeg
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Džem z malin
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Malinová šťáva

     - Malinová šťáva.jpeg
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Šťáva k ochucení vody i čaje
    Obtížnost:
    1
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Doba přípravy
    více jak 2hod
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!