Recept na Salát z červeného zelí

přidal(a) Iveta Kotalová
3/5
   ( 2 hlasů)
2 komentáře
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den

Barevná variace salátu k večeři nebo jako příloha.
Salát z červeného zelí.jpeg

Ingredience pro recept

1 hlávkačerveného zelí
2 lžíceolivového oleje
sůl
mletý černý pepř
100 gpórku
150 gsterilované kukuřice
70 gvlašských ořechů
200 gdresinku Spak-modrý sýr

Hlávku červeného zelí omyjeme, zbavíme případných nečistot a povadlých listů, rozpůlíme ji a nakrouháme na nudličky, které dáme do připravené salátové mísy. Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka, sterilovanou kukuřici necháme okapat.

Nakrájené zelí zalijeme trochou olivového oleje, osolíme, opepřímem a dobře promačkáme. Nakrájený pórek, kukuřici a vlašské ořechy přidáme do mísy k červenému zelí a vše promícháme. Nakonec salát rozdělíme do čtyř připravených salátových misek a přelijeme dresingem Spak Modrý sýr.

Salát z červeného zelí podáváme chlazený. V léte se hodí jako osvěžující svačinka, servírovat ho ale můžeme také jako chutnou přílohu k nejrůznějším hlavním pokrmům.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář


  • Autor: Anezka25. ledna 2013 ve 09:48
    Dobry recept
  • Autor: Stepan25. ledna 2013 ve 09:45
    Neni to nezdrave?

Podobné recepty

  • Kuřecí salát s nektarinkami

     - Kuřecí salát s nektarinkami.jpeg
    Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50
    Salát s kuřecím masem, nektarinkami a rajčátky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Rajčata s tuňákem

     - Rajčata s tuňákem.jpeg
    Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Z celkového počtu 5
    Středomořská plněná rajčata plněná rajčata, rajčata s tuňákem, studený předkrm, tuňák recept, lehký oběd, letní recept, zeleninový pokrm, rychlý recept, domácí kuchyně
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Provensálská čekanka

     - tartare_cekanka.jpg
    Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Z celkového počtu 5
    Jednoduchý recept na oslavy, na silvestra nebo na narozeninovou oslavu. Takové ozvláštněné lehké "finger food". čekanka recept, čekankové jednohubky, studený předkrm, sýrové jednohubky, zdravé pohoštění, rychlý recept, bez vaření, pomeranč se sýrem, jednoduché občerstvení
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Příležitost
    Narozeniny
    Příležitost
    Oslava
    Příležitost
    Svatba
    Příležitost
    Silvestr
    Příležitost
    Návštěva
    Autor
     Adel Postránecka

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!