Recept na Rajčata s tuňákem

přidal(a) Iveta Kotalová
4/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Rajčata s tuňákem

Ingredience pro recept

4 ksrajčat
sůl
1 stroužekčesneku
1 krajícchleba
2 lžíceolivového oleje
1/2 ksčervené kapie
1/2 ksžluté papriky
1 svazekrukoly
80 gsýr feta
12 ksčerných oliv
2 balenítuňáka v olivovém oleji
30 gkapar
mletý černý pepř
1 lžícevinného octa
Středomořská plněná rajčata

Rajčata seřízneme, osolíme je a otočíme horní stranou dolů, aby se odvodnila. Pak z nich odstraníme semínka i s dužinou, kterou nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme. Z plátku chleba odkrojíme kůrku, zbytek chleba potřeme česnekem, nakrájíme na kostičky a osmažíme v pánvi na 1 lžíci oleje. Papriky omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky. Rukolu omyjeme a nasekáme. Sýr nakrájíme na kousky, olivy na kolečka.

Tuňáka necháme okapat a smícháme v míse spolu s rajčatovou dužinou, paprikami, olivami, kapary, rukolou a opečeným chlebem. Směs dochutíme solí a pepřem a dobře promícháme. Touto směsí naplníme rajčata a necháme je vyhladit v lednici. Nakonec rajčata můžeme ozdobit listy rukoly.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Smažený hermelín

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Sýrová pochoutka
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kynuté bramboráky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové kynuté placky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Halušky se zelím

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bramborové halušky se zelím
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Obuv pro celou rodinu.

Lewisie-zp.cz - obuv, zdrav. obuv, zdrav. potřeby, kosmetika, čaje ...

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!