Recept na Fazolový salát
Ingredience pro recept
| sůl | |
| pepř | |
| 1 ks | cibule |
| 1 lžička | sekaného rozmarýnu |
| 1 lžička | koření čubrica |
| 1 konzerva | bílých fazolí |
| 1 konzerva | červených fazolí |
| 1/2 | šťávy z citronu |
| 100 ml | rajského protlaku |
| 2 stroužky | česneku |
| 2 ks | naťové cibulky |
| 3 lžíce | olivového oleje |
Fazole z konzervy propláchneme v cedníku a necháme okapat. V pánvi na rozehřátém oleji
lehce osmahneme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a rozmarýn a nakonec na chviličku koření čubrica.
Přidáme fazole, rajský protlak, citronovou šťávu , vše prohřejeme, osolíme, opepříme a
nakonec posypeme nakrájenými naťovými cibulkami.
Podáváme teplý a nebo dobře vychlazený.






