Recept na Bramborový salát s čekankou

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 13. Prosinec 2012
0/5
   ( 0 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Vánoce
: Běžný den

Ingredience pro recept

700 gbrambor
1 ksčervená salátová čekanka
2 kscibule šalotky
petrželka
bazalka
tymián
150 gsýra Feta
4 lžíceolivového oleje
2 lžícevinného octa
hrubě mletá sůl
mletý černý pepř
Bramborový salát v netradiční úpravě s čekankou a sýrem feta

Brambory uvaříme ve slupce doměkka a po vychlazení oloupeme a nakrájíme na osminky. Čekanku rozdělíme, odřízneme košťál, listy rozebereme, každý omyjeme v teplé vodě a pak rozkrájíme na menší kousky a přidáme k bramborám. Šalotky a bylinky nasekáme najemno, přidáme k bramborům a čekance, posypeme rozdrobenou fetou a nakonec zakápneme dresinkem z oleje, octa, soli a pepře.

 


Tady nakupuji potřeby pro vaření


Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Americké brambory po česku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Trochu jiná úprava brambor.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    9. Září 2012
  • Bramborová kaše

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Podáváme ke smařeným řízkům, smaženým uzeninám nebo sýru.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Listopad 2012
  • Chlupaté knedlíky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Klasická příloha k omáčce i masu
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    5. Leden 2013
bulgur-2519399_640.jpg
Bulgur sa získava z tvrdých odrôd pšenice. Potom sa jej zrná namáčajú, uvaria a po vysušení podrvia na menšie kúsky.
Číst více
02_nahled.jpg
Nenechte si ujít příležitost a nakupte si v předstihu nástěnné fotokalendáře v 50% slevě. Akce FIRST MINUTE od Happy Fota bude trvat jen do 4. 10. 2017 a týká se všech nástěnných k
Číst více


Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.


Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Kojenecké oblečení, nábytek, hračky najdete ve Skonti.