Recept na Tatarák

přidal(a) Iveta
2/5
   ( 3 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den

Tatarský biftek z hovězího masa tatarský biftek recept, tatarák z hovězí svíčkové, domácí tatarák, pravý český tatarák, tatarský biftek na topinky, topinky s tatarákem, syrové hovězí maso recept, tatarák s cibulí a česnekem, tatarák se žloutkem, nejlepší tatarák doma, české hospodské recepty, klasický tatarák postup, mletá svíčková na tatarák, rychlé jednohubky s tatarákem, studená kuchyně recepty, delikatesy z hovězího masa, tatarák s hořčicí a kečupem, biftek z raw masa, poctivý tatarák, recepty z hovězí svíčkové
tatarák.jpg

Ingredience pro recept

30 dkghovězí svíčkové
cibule
česnek
sůl
mletý černý pepř
mletá paprika
hořčice
kečup

Čerstvé dobře odleželé naškrábané nebo namleté syrové hovězí, nejlépe pravá svíčková. Smícháme s jemně nasekanou cibulí, rozmačkaný česnek, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, hořčici a kečup (vše dle vlastní chutě). Nakonec přimícháme syrový žloutek.

Podáváme na topinkách potřených česnekem

 

Tatarský biftek z hovězího masa

INGREDIENCE:
- Čerstvé, dobře odleželé hovězí maso (nejlépe pravá svíčková), naškrábané nebo jemně namleté
- Jemně nasekaná cibule
- Rozmačkaný česnek
- Sůl
- Čerstvě mletý pepř
- Mletá sladká paprika
- Hořčice
- Kečup
- 1 syrový žloutek

POSTUP:
1) Maso upravíme naškrábáním nebo jemným mletím. Musí být dokonale čerstvé.
2) Smícháme s jemně nasekanou cibulí a rozmačkaným česnekem.
3) Osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, hořčici a kečup podle vlastní chuti.
4) Nakonec do směsi vmícháme syrový žloutek a vše důkladně promícháme.
5) Podáváme ihned, nejlépe na čerstvě usmažených topinkách potřené česnekem.

TIP:
Tatarský biftek se neskladuje – připravuje se a jí se ihned.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Vepřový gulášek

     - foto-Dáša Petráková-Léblová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Rychlý vepřový guláš. Autor: Dáša Petráková-Léblová rychlý vepřový guláš, vepřový guláš v papiňáku, guláš z vepřového masa, recept Dáša Petráková Léblová, jednoduchý guláš, český guláš recept, gulášové koření použití, tlakový hrnec guláš, vepřový guláš postup, jíška do guláše, rychlá večeře z masa, guláš se sádlem a cibulí
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Administrátor
  • Pomazánka z lučiny

     - foto-Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Z celkového počtu 5
    Pomazánka od Romči Langerové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
  • Pivní sýr

     - foto-Ludmila Janoušková
    Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Hodnocení receptu je 4.33Z celkového počtu 5
    Domácí pivní sýr podle Ludmily Janouškové
    Obtížnost:
    1
    Pro koho
    Ostatní
    Doba přípravy
    více jak 2hod
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!