Recept na Tatarák
Ingredience pro recept
| 30 dkg | hovězí svíčkové |
| cibule | |
| česnek | |
| sůl | |
| mletý černý pepř | |
| mletá paprika | |
| hořčice | |
| kečup |
Čerstvé dobře odleželé naškrábané nebo namleté syrové hovězí, nejlépe pravá svíčková. Smícháme s jemně nasekanou cibulí, rozmačkaný česnek, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, hořčici a kečup (vše dle vlastní chutě). Nakonec přimícháme syrový žloutek.
Podáváme na topinkách potřených česnekem
Tatarský biftek z hovězího masa
INGREDIENCE:
- Čerstvé, dobře odleželé hovězí maso (nejlépe pravá svíčková), naškrábané nebo jemně namleté
- Jemně nasekaná cibule
- Rozmačkaný česnek
- Sůl
- Čerstvě mletý pepř
- Mletá sladká paprika
- Hořčice
- Kečup
- 1 syrový žloutek
POSTUP:
1) Maso upravíme naškrábáním nebo jemným mletím. Musí být dokonale čerstvé.
2) Smícháme s jemně nasekanou cibulí a rozmačkaným česnekem.
3) Osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, hořčici a kečup podle vlastní chuti.
4) Nakonec do směsi vmícháme syrový žloutek a vše důkladně promícháme.
5) Podáváme ihned, nejlépe na čerstvě usmažených topinkách potřené česnekem.
TIP:
Tatarský biftek se neskladuje – připravuje se a jí se ihned.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
Podobné recepty
-
Vepřový gulášek
Rychlý vepřový guláš. Autor: Dáša Petráková-Léblová rychlý vepřový guláš, vepřový guláš v papiňáku, guláš z vepřového masa, recept Dáša Petráková Léblová, jednoduchý guláš, český guláš recept, gulášové koření použití, tlakový hrnec guláš, vepřový guláš postup, jíška do guláše, rychlá večeře z masa, guláš se sádlem a cibulí- Obtížnost:
- 1
- Doba přípravy
- do 1hod
- Pro koho
- Ostatní
- Příležitost
- Běžný den
- Autor
- Administrátor
-
Pomazánka z lučiny
-
Pivní sýr






