Recept na Pomazánka z masové konzervy

přidal(a) Administrátor
4/5
   ( 6 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Pomazánka z masové konzervy

Ingredience pro recept

1.00 ksvepřová konzerva ve vl.šťávě
2.00 lžičkyplnotučné hořčice
2.00 kstaveného sýra
1.00 kscibule
sterilovaná kapie
nakládaný okurek
4 stroužkyčesneku
2 ksvejce
0.00 sůl
0.00 pepř
Pomazánka na jakékoliv pečivo od paní Michaely Sadovské

Pokrájíme maso z konzery, přidáme hořtici a sýry a promícháme. Cibuli, kapii a okurek nakrájíme najemno, česnek prolisujeme a přidáme k masovému základu. Nakonec přimícháme nakrájená vejce uvařená natvrdo.Podle chuti osolíme a opeříme.

Pokud chceme pomazánku jemnější můžeme ji  rozmixovat.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Salámovo - vajíčková pomazánka

     - foto: Michaela Sadovska
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Pomazánka snadná na přípravu. Podává se s čerstvým pečivem. Autor: Michaela Sadovska
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Návštěva
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Administrátor
  • Falešná humrová pomazánka

     -
    Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Hodnocení receptu je 3.50Z celkového počtu 5
    Pomazánka alá humr
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Pomazánka s Herkulesem a křenem

     - Křenová pomazánka s Herkulesem
    Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Hodnocení receptu je 3.00Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Pomazánku podáváme s čerstvým pečivem.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!