Recept na Nebeské řezy

přidal(a) Iveta Kotalová
3/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Nebeské řezy
  • Nebeské řezy -
  • Nebeské řezy -
  • Nebeské řezy -
  • Nebeské řezy -
  • Nebeské řezy -
  • Nebeské řezy -

Ingredience pro recept

100 gcukru krupice
4 ksvejce
5 lžicoleje
5 lžichorké vody
200 gpolohrubé mouky
1 ksprášku do pečiva
1 lžícekakaa
750 mlmléka
3 ksvanilkového pudingu
4-5 lžiccukru
3 kszakysané smetany
1 plechovkajahod
1,5 balenípiškotů
Řezy s jahodovým krémem

Cukr utřeme s vejci, přidáme olej, horkou vodu, mouku s kypřícím práškem a kakao. Hotové těsto vlijeme na předem vymazaný a vysypaný plech. Pečeme při 180st.C cca 20 minut.

V mléce uvařime pudinky s cukrem a necháme vychladnout. Poté přimícháme zakysané smetany a nakrájené nebo rozmixované jahody.

Na upečený piškot natřeme polovinu krému a poklademe piškoty, které namočíme ve šťávě z jahod. Poté natřeme druhou půlku krému, posypeme grankem a dáme vychladit.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Jablečná bábovka

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bábovka s jablky a vaječným likérem
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Návštěva
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Tiramisu s mandarinkami

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Tiramisu pokaždé jinak - tentokrát s mandarinkami a tvarohem
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Návštěva
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Velikonoční mazanec

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Tradiční mazanec
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Velikonoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!