Recept na Kremeše

přidal(a) Romča Langerova
datum: 19. Listopad 2013
4/5
   ( 3 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Děti
Příležitost: Ostatní
: Návštěva
: Běžný den
Kremeše

Ingredience pro recept

0,5 lmléka
1,5 ksvanilkového pudingu
120 gmoučkového cukru
1 ksvanilkového cukru
100 gmásla
500 glistového těsta chlazeného
200 mlsmetany ke šlehání
1 ksztužovače šlehačky
Zákusek z listového těsta s pudinkem a šlehačkou od Romči Lamgerové

V mléce uvaříme pudink s van.cukrem a polovinou cukru, vmícháme máslo a necháme vychladit. Listové těsto rozdělíme na půl a rozválíme na dvě placky. Jednu necháme vcelku a druhou nařežeme na obdélníčky a dáme upéct na cca 20min. při 180st.C. Necháme vychladnout a potřeme pudinkem a na něj dáme šlehačku vyšlehanou se ztužovačem. Nahoru poklademe upečené obdélníčky a hustě pocukrujeme. Nakonec nakrájíme podle obdélníčků na porce.

 


Tady nakupuji potřeby pro vaření


Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Jablečný dort s piškoty

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Nepečený osvěžující jablečný dort.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    27. Září 2012
  • Makový jablečník

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Obrácená buchta v nevšední kombinaci jablek a máku.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    27. Září 2012
  • Jablkový závin - štrůdl

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Štrůdl z listového těsta
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    31. Říjen 2012
bulgur-2519399_640.jpg
Bulgur sa získava z tvrdých odrôd pšenice. Potom sa jej zrná namáčajú, uvaria a po vysušení podrvia na menšie kúsky.
Číst více
02_nahled.jpg
Nenechte si ujít příležitost a nakupte si v předstihu nástěnné fotokalendáře v 50% slevě. Akce FIRST MINUTE od Happy Fota bude trvat jen do 4. 10. 2017 a týká se všech nástěnných k
Číst více


Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.


Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Kojenecké oblečení, nábytek, hračky najdete ve Skonti.