Recept na Kremeše

přidal(a) Romča Langerova
4/5
   ( 5 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Děti
Příležitost: Ostatní
: Návštěva
: Běžný den
Kremeše

Ingredience pro recept

0,5 lmléka
1,5 ksvanilkového pudingu
120 gmoučkového cukru
1 ksvanilkového cukru
100 gmásla
500 glistového těsta chlazeného
200 mlsmetany ke šlehání
1 ksztužovače šlehačky
Zákusek z listového těsta s pudinkem a šlehačkou od Romči Lamgerové

V mléce uvaříme pudink s van.cukrem a polovinou cukru, vmícháme máslo a necháme vychladit. Listové těsto rozdělíme na půl a rozválíme na dvě placky. Jednu necháme vcelku a druhou nařežeme na obdélníčky a dáme upéct na cca 20min. při 180st.C. Necháme vychladnout a potřeme pudinkem a na něj dáme šlehačku vyšlehanou se ztužovačem. Nahoru poklademe upečené obdélníčky a hustě pocukrujeme. Nakonec nakrájíme podle obdélníčků na porce.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Jablečná bábovka

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bábovka s jablky a vaječným likérem
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Návštěva
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Tiramisu s mandarinkami

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Tiramisu pokaždé jinak - tentokrát s mandarinkami a tvarohem
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Návštěva
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Velikonoční mazanec

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Tradiční mazanec
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Velikonoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!