Recept na Jablíčkový perník

přidal(a) Administrátor
4/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Děti
Příležitost: Ostatní
: Běžný den
Jablíčkový perník

Ingredience pro recept

70 gmásla
200 gcukr krupice
2 ksvejce
3 lžícemedu
1/4 lmléka
250 ghladké mouky
2 lžícekakaa
1 ksprášek do perníku
2 ksjablka
hrozinky
1 ksčokolády na vaření
1 kszakysaná smetana
mleté oříšky
Perník s jablky od paní Michaely Sadovské

Máslo vyšleháme s cukrem, žloutky a medem do pěny.Pak přidáme mléko a směs mouky, kakaa a kypřícího prášku, nastrouhaná jablíčka a hrozinky. Z bílků ušleháme sníh a lehce ho vetřeme do těsta. Těsto vlijeme na plech s pečícím papírem (nebo vymazaný a vysypaný). Pečeme na 180 st.C asi 30 min. Pak necháme trochu vychladnout a natřeme polevou. Polevu připravíme tak, že nad parou rozpustíme čokoládu na vaření a pak přimícháme zakysanou smetanu. Nakonec posypeme mletými oříšky.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Jablečná bábovka

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bábovka s jablky a vaječným likérem
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Návštěva
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Tiramisu s mandarinkami

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Tiramisu pokaždé jinak - tentokrát s mandarinkami a tvarohem
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Návštěva
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Velikonoční mazanec

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Tradiční mazanec
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Velikonoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!