Recept na Báječný perník

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 14. Únor 2015
4/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Báječný perník
  • Báječný perník -

Ingredience pro recept

2 hrnkymléka
1 hrnekoleje
2 ksvejce
3 lžícemarmelády
2 hrnkyhladké mouky
1 hrnekpolohrubé mouky
1,5 hrnkucukru
1 ksprášek do perníku
1 ksprášek do pečiva
1 ksčokoládového pudinku
1 ksvanilkového cukru
3 lžícekakaa
1 lžičkamleté skořice
Nadýchaný perník

Do jedné mísy vlijeme mléko, olej, vejce, marmeládu a vše dobře promícháme. Do druhé mísy vsypeme mouky, cukr, prášek do perníku a do pečiva, pudinkový prášek, vanilkový cukr, kakao a skořici. Můžeme přidat sekané ořechy a rozinky. Sypkou směs vmícháme do tekuté části a vše řádně promícháme na jemné těsto. Těsto vylijeme na pečícím papírem vyložený plech s vyššním okrajem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180st. cca 35 minut.

 


Tady nakupuji potřeby pro vaření


Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Jablečný dort s piškoty

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Nepečený osvěžující jablečný dort.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    27. Září 2012
  • Makový jablečník

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Obrácená buchta v nevšední kombinaci jablek a máku.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    27. Září 2012
  • Jablkový závin - štrůdl

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Štrůdl z listového těsta
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    31. Říjen 2012
bulgur-2519399_640.jpg
Bulgur sa získava z tvrdých odrôd pšenice. Potom sa jej zrná namáčajú, uvaria a po vysušení podrvia na menšie kúsky.
Číst více
02_nahled.jpg
Nenechte si ujít příležitost a nakupte si v předstihu nástěnné fotokalendáře v 50% slevě. Akce FIRST MINUTE od Happy Fota bude trvat jen do 4. 10. 2017 a týká se všech nástěnných k
Číst více


Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.


Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Kojenecké oblečení, nábytek, hračky najdete ve Skonti.