Recept na Uzený pstruh a salátek

přidal(a) Milča Jandusová
4/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Uzený pstruh a salátek

Ingredience pro recept

0,5 kgbrambor
1 svazekjarní cibulky
1 lžíceolivového oleje
0,5 ksmajonézy
2 lžícedijonská hořčice
1 hrstsekané petrželky
mletý bílý pepř
sůl
4 ksfilety z uzeného pstruha
4 stroužkyčesneku
Uzený pstruh na česneku s lehkým bramborovým salátkem od Milči Jandusové

 

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky nebo menší plátky.
Jarní cibulku nakrájíme na trochu větší kousky a zlehka ji opečeme na olivovém oleji. Majonézu smícháme s dijonskou hořčicí, citronovou šťávou, sekanou petrželkou, ochutíme pepřem, solí, vmícháme opečenou cibulku a zlehka promícháme s brambory.


Filety uzeného pstruha opečeme na másle s utřeným česnekem a podáváme se salátkem.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Kysané červené zelí

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    K pečené huse, kachně a jinému masu.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Vánoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Bramborová kaše

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Podáváme ke smařeným řízkům, smaženým uzeninám nebo sýru.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kedlubnové zelí

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Zelí z kedlubnů
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!