Recepty na Různé exotické maso

Víte jak správně uvařit klokana? Tedy měli jsme na mysli klokaní maso, které je opravdovou delikatesou. Nejen to ale i další mnohem tradičnější pokrmy například Jehněčí pečeně nebo Kančí na víně, králík, ale také jak připravit domácí klobásy. To vše v této kategorii ostatních receptů.

Řazení dle:
V A
NázevObtížnostDoba přípravyPro kohoPříležitost
Jehněčí pečeně 2do 2hodOstatníBěžný den,
Kančí na červeném víně 1do 2hodOstatníBěžný den,
Králík s pikantní omáčkou 1do 1,5hodOstatníBěžný den,
Marinovaný králík 1do 1,5hodOstatníBěžný den,
Pikantní klobásky 1do 1hodOstatníBěžný den,
Plněná jehněčí pečeně 3OstatníVelikonocevíce jak 2hodBěžný den,
Smažené kůzlečí 1do 2hodOstatníBěžný den,
Šoulet s uzeninou 1do 1hodOstatníBěžný den,
Řazení dle:
V A


Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!