Recept na Plněná roštěná

přidal(a) Romča Langerova
3/5
   ( 3 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Plněná roštěná

Ingredience pro recept

4 ksroštěné
sůl
mletý černý pepř
pikantní hořčice
strouhaný křen
4 ks pikantní klobásy
hladká mouka
1 kscibule
4 ksnakládané okurky
Roštěná s pikantním sosíkem od Romči Langerové roštěná závitky recept, roštěná s křenem, romča langerová recept, plněná roštěná, hovězí závitky s klobásou, roštěná na omáčce, pikantní hovězí maso, roštěná s okurkami, závitky v omáčce, české hovězí recepty, roštěná na vývaru, hovězí se sosíkem, pikantní hořčice maso, křenová roštěná, tradiční české maso, hovězí rolády a závitky, masové jídlo do trouby nebo hrnce, roštěná v pikantní omáčce, hovězí dušené recept, domácí hovězí kuchyně, česká gastronomie maso

Roštěnou naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme pikantní hořticí a hodně posypeme strouhaným křenem, položíme doprostřed klobásku, stočíme do závitku a spíchneme jehlou a celé obalíme v hladké mouce. Na oleji orestujeme cibuli a zprudka opečeme závitky, zalijeme vývarem, přidát nakrájené kyselé okurky a dusíme do měkka.

 

Roštěná s pikantním sosíkem
(Autor: Romča Langerová)

INGREDIENCE:
- Roštěná (plátky)
- Sůl
- Pepř
- Pikantní hořčice
- Strouhaný křen
- Klobáska (na každý plátek jeden kus doprostřed)
- Hladká mouka (na obalení)
- Olej
- Cibule (najemno)
- Vývar
- Kyselé okurky (nakrájené)

POSTUP:

1) Příprava masa
Roštěnou naklepeme na tenčí plátky.
Osolíme, opepříme a potřeme pikantní hořčicí.
Každý plátek bohatě posypeme strouhaným křenem.

2) Plnění a balení závitků
Doprostřed masa položíme klobásku.
Plátky masa stočíme do závitků.
Zpevníme jehlou nebo párátky.
Každý závitek obalíme v hladké mouce.

3) Orestování
Na oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli.
Přidáme závitky a zprudka je opečeme ze všech stran.

4) Dušení
Zalijeme vývarem.
Přidáme nakrájené kyselé okurky.
Dusíme pod pokličkou do měkka.

5) Podávání
Podáváme s rýží, bramborovou kaší, brambory nebo houskovým knedlíkem.

TIPY:
- Klobáska dodá plnění výbornou kouřovou chuť.
- Pokud chceš hustší sosík, přidej na závěr lžičku mouky rozmíchané ve vodě.
- Závitky jsou nejlepší z den rozležení – chutě se krásně propojí.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Hovězí ptáček s jemnou chutí kávy

     - foto Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí maso plněné vejcem, okurkem, klobáskou a slaninou s příchutí kávy. Autor Romča Langerová hovězí maso, plněné hovězí, závitky, ptáčky, vejce natvrdo, klobása, slanina, okurka, hovězí s kávou, maso na víně, Romča Langerová, sojová omáčka, hořčice, česká kuchyně, domácí recept, sváteční jídlo, pečené maso, kávová omáčka, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
  • Roštěná na zelenině

     - Roštěná na zelenině.jpg
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Chutné hovězí masíčko - roštěná hovězí roštěná recept, dušená roštěná na víně, hovězí maso ve smetanové omáčce, roštěná s omáčkou, jemné hovězí maso, roštěná na másle, hovězí s kořenovou zeleninou, maso dušené dvě hodiny, české hovězí recepty, smetanová omáčka k masu, roštěná s kroketami, domácí hovězí plátky, klasické české maso, hovězí na cibuli a másle, maso ve víně recept, rodinný oběd hovězí, smetanové hovězí maso, hovězí plátky na pánvi, tradiční dušené hovězí, recepty z roštěné
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Hovězí v kořeněné hořčici

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    hovězí maso, pečené hovězí, pikantní hovězí, hořčice, jalovec, nové koření, pečené maso, hovězí pečeně, česká kuchyně, domácí recept, maso na hořčici, omáčka z výpeku, pečené maso v troubě, sváteční oběd, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!