Recept na Plněná omeleta
Ingredience pro recept
| 300 g | krůtích prsou |
| olej | |
| 150 g | žampionů |
| 2 ks | jarní cibulky |
| sůl | |
| mletý černý pepř | |
| 1 lžička | hořčice |
| 6 ks | vejce |
| 6 lžic | smetany |
Krůtí maso nakrájíme na malé nudličky a dáme na pánev s rozehřátým olejem. Za stálého míchání opékáme asi pět minut. Potom k masu přidáme očištěné na plátky nakrájené žampiony, jemně nasekanou cibulku a restujeme do změknutí masa. Nakonec směs osolíme a opepříme dle vlastní chuti a přimícháme hořtici. V misce rozšleháme vejce se smetanou a solí a opečeme na pánvičce postupně vaječné omelety. Ty dáme na talíř, poklademe směsí a přehneme. Můžeme dozdobit libovoulnou zeleninou.





