Recept na Pivní guláš

přidal(a) Iveta Kotalová
3/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 2hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den

Ingredience pro recept

sádlo
6 kscibule
800 ghovězí kližky
250 mlpiva
100 grajského protlaku
sůl
pepř
drcený kmín
polohrubá mouka
majoránka
Hovězí guláš s pivem

Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Ve větším hrnci rozpustíme sádlo, na kterém osmažíme dozlatova najemno nakrájené cibule. Přidáme maso a zprudka osmažíme, přiklopíme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě, dokud se všechna šťáva nevydusí. Pak maso podlijeme pivem a necháme znovu úplně vydusit. Do směsi vmícháme rajčatový protlak, podlijeme horkou vodou, osolíme, opepříme, přidáme kmín a dusíme doměkka. Nakonec guláš zahustíme polohrubou moukou rozmíchanou ve vodě, povaříme 15 minut, dochutíme majoránkou a ještě povaříme dalších 5 minut. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo čerstvým chlebem.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Hovězí ptáček s jemnou chutí kávy

     - foto Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí maso plněné vejcem, okurkem, klobáskou a slaninou s příchutí kávy. Autor Romča Langerová
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
  • Roštěná na zelenině

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Chutné hovězí masíčko - roštěná
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Hovězí v kořeněné hořčici

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Pikantní pečené hovězí maso
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!