Recept na Losos s křenovou omáčkou

přidal(a) Iveta Kotalová
3/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Losos s křenovou omáčkou.jpg

Ingredience pro recept

4.00 ksfilety z lososa
2.00 lžícemásla
1.00 kscibule šalotky
1.00 kssalátové okurky
50.00 mlbílého vína
100.00 gzakysané smetany
2.00 lžícenastrouhaného křenu
0.00 sůl
0.00 pepř
Pikantní lahůdka s osvěžující okurkou.

Na 4 porce:

Okurku oloupeme, podélně rozpůlíme, zbavíme jadérek a nakrájíme na kostičky. Šalotku oloupeme a nakrájíme na velmi jemné nudličky. Fikety z lososa omyjeme pod studenou tekoucí vodou a osušíme papírovou kuchyňskou utěrkou. Na pánvi rozehřejeme máslo a filety opékáme po obou stranách asi jednu minutu a pak je vyjmeme. Do tuku vsypeme šalotku a okurku a podusíme. Nakonec zalijeme vínem, přidáme zakysanou smetanu a křen, osolíme a opepříme. Lososa vložíme do omáčky, přiklopíme a asi 3 minuty dusíme na mírném ohni.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Kapr v mandlích

     - Kapr v mandlích.jpg
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Smažený kapr smažený kapr, kapr v mandlích, vánoční kapr, ryba v trojobalu, kapr recept, česká kuchyně, kapr na česneku, mandlový obal, smažená ryba, vánoční recept, sváteční jídlo, rybí maso, domácí recept, citronová šťáva, kapr na pánvi, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Losos na bylinkách

     - foto-Milča Jandusová
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Losos na bylinkách, restované fazolky se šunkou a česnekem od Milči Jandusové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Milča Jandusová
  • Kořeněný pangasius

     -
    Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Hodnocení receptu je 3.67Z celkového počtu 5
    Smažený pangasius pangasius, smažený pangasius, ryba na pánvi, smažená ryba, pangas recept, rybí maso, česká kuchyně, domácí recept, koření na ryby, mletá paprika, kmín, vegeta, ryba v mouce, rychlý oběd, zdravé jídlo, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!