Recept na Kuřecí steak s broskví a hermelínem

přidal(a) Iveta Kotalová
4/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den

Ingredience pro recept

3 kskuřecích prsou
sůl
steakové koření
2 lžíceolivového oleje
1 kssmetany
1/2 malé konzervykompotovaných broskví
1 kshermelínu
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou kuře s broskvemi, kuře s hermelínem, smetanové kuře, kuřecí prsa na smetaně, kuře s ovocem, kuřecí maso recepty, steakové koření kuře, kuře s hermelínovou omáčkou, kuře s broskvovou omáčkou, kuře na pánvi, jednoduché kuřecí recepty, krémové kuře, kuře k rýži, kuře k těstovinám, sladko slané kuře, netradiční kuřecí jídlo, kuřecí pr

Kuřecí prsa zlehka naklepeme, osolíme, posypeme steakovým kořením a opečeme v oleji na pánvi. Když je maso hotové vyjmeme je a do výpeku nalijeme smetanu a povaříme. Poté přidáme kousky broskví a na kostičky nakrájený hermelín. Krátce zahřejeme přelijeme kuřecí maso a podáváme.

 

Kuřecí prsa s broskvemi a hermelínem ve smetanové omáčce

INGREDIENCE:
- Kuřecí prsa
- Sůl
- Steakové koření
- Olej na opečení
- Smetana na vaření
- Kompotované broskve (nakrájené na kousky)
- Hermelín (nakrájený na kostičky)

POSTUP:

1) Příprava masa
Kuřecí prsa zlehka naklepeme, osolíme a posypeme steakovým kořením.

2) Opečení
Na pánvi rozehřejeme olej a prsa z obou stran opečeme dozlatova. 
Když jsou hotová, vyjmeme je na talíř.

3) Omáčka
Do výpeku na pánvi nalijeme smetanu a krátce povaříme.
Přidáme kousky broskví a na kostičky nakrájený hermelín. 
Omáčku zahříváme, dokud se hermelín nezačne rozpouštět a směs mírně nezhoustne.

4) Podávání
Hotovou smetanovou omáčkou přelijeme kuřecí maso.
Podáváme s rýží, bramborami, hranolkami nebo těstovinami.

TIPY:
- Pro výraznější chuť přidej trochu bílého pepře nebo špetku kari.
- Broskve mohou být i čerstvé, pokud jsou zralé a sladké.
- Pokud chceš hustší omáčku, nech ji o něco déle provařit.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Kuře pečené na houbách

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pečené kuře s houbami pečené kuře, kuře s houbami, kuře na houbách, recept kuře, české recepty, kuřecí maso, pečené maso, kuře v troubě
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kuře na brusinkách

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pečené kuře na zelenině a brusinkách pečené kuře, kuře na zelenině, kuře s brusinkami, pečené maso, kuře na víně, česká kuchyně, domácí recept, rozmarýn, kuře v troubě, karotka, cuketa, paprika, brusinková omáčka, rodinný oběd, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Kuřecí stehýnka v citronové marinádě

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Smažená stehýnka naložená v marinádě smažená kuřecí stehýnka, kuřecí stehýnka v marinádě, kuřecí maso recepty, citronová marináda kuře, ústřicová omáčka kuře, medová marináda, smažené kuře recept, kuře dozlatova, stehýnka na pánvi, kuřecí maso smažené, kuře s česnekem, kuřecí stehýnka na oleji, kuře s petrželkou, kuře s citrusovou chutí, šťavnatá kuřecí stehýnka, kuře marinované přes noc, kuře v mouce, kuře ve strouhance, rychlé kuřecí recepty, domácí kuřecí pokrmy, křupavé smažené kuře
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!