Recept na Plněná roštěná

přidal(a) Romča Langerova
3/5
   ( 3 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den

Roštěná s pikantním sosíkem od Romči Langerové roštěná závitky recept, roštěná s křenem, romča langerová recept, plněná roštěná, hovězí závitky s klobásou, roštěná na omáčce, pikantní hovězí maso, roštěná s okurkami, závitky v omáčce, české hovězí recepty, roštěná na vývaru, hovězí se sosíkem, pikantní hořčice maso, křenová roštěná, tradiční české maso, hovězí rolády a závitky, masové jídlo do trouby nebo hrnce, roštěná v pikantní omáčce, hovězí dušené recept, domácí hovězí kuchyně, česká gastronomie maso
Plněná roštěná

Ingredience pro recept

4 ksroštěné
sůl
mletý černý pepř
pikantní hořčice
strouhaný křen
4 ks pikantní klobásy
hladká mouka
1 kscibule
4 ksnakládané okurky

Roštěnou naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme pikantní hořticí a hodně posypeme strouhaným křenem, položíme doprostřed klobásku, stočíme do závitku a spíchneme jehlou a celé obalíme v hladké mouce. Na oleji orestujeme cibuli a zprudka opečeme závitky, zalijeme vývarem, přidát nakrájené kyselé okurky a dusíme do měkka.

 

Roštěná s pikantním sosíkem
(Autor: Romča Langerová)

INGREDIENCE:
- Roštěná (plátky)
- Sůl
- Pepř
- Pikantní hořčice
- Strouhaný křen
- Klobáska (na každý plátek jeden kus doprostřed)
- Hladká mouka (na obalení)
- Olej
- Cibule (najemno)
- Vývar
- Kyselé okurky (nakrájené)

POSTUP:

1) Příprava masa
Roštěnou naklepeme na tenčí plátky.
Osolíme, opepříme a potřeme pikantní hořčicí.
Každý plátek bohatě posypeme strouhaným křenem.

2) Plnění a balení závitků
Doprostřed masa položíme klobásku.
Plátky masa stočíme do závitků.
Zpevníme jehlou nebo párátky.
Každý závitek obalíme v hladké mouce.

3) Orestování
Na oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli.
Přidáme závitky a zprudka je opečeme ze všech stran.

4) Dušení
Zalijeme vývarem.
Přidáme nakrájené kyselé okurky.
Dusíme pod pokličkou do měkka.

5) Podávání
Podáváme s rýží, bramborovou kaší, brambory nebo houskovým knedlíkem.

TIPY:
- Klobáska dodá plnění výbornou kouřovou chuť.
- Pokud chceš hustší sosík, přidej na závěr lžičku mouky rozmíchané ve vodě.
- Závitky jsou nejlepší z den rozležení – chutě se krásně propojí.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Hovězí ptáček s jemnou chutí kávy

     - foto Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí maso plněné vejcem, okurkem, klobáskou a slaninou s příchutí kávy. Autor Romča Langerová hovězí maso, plněné hovězí, závitky, ptáčky, vejce natvrdo, klobása, slanina, okurka, hovězí s kávou, maso na víně, Romča Langerová, sojová omáčka, hořčice, česká kuchyně, domácí recept, sváteční jídlo, pečené maso, kávová omáčka, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
  • Karlos se zeleninou

     - Hovězí guláš se zeleninou.jpg
    Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50
    Hovězí guláš se zeleninou hovězí guláš, guláš se zeleninou, hovězí maso, guláš s mrkví, guláš s celerem, jarní cibulka, česká kuchyně, domácí recept, dušené maso, hovězí kližka, masox, tradiční guláš, guláš s knedlíkem, zeleninový guláš, vaření, jídlo
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Roštěná na zelenině

     - Roštěná na zelenině.jpg
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Chutné hovězí masíčko - roštěná hovězí roštěná recept, dušená roštěná na víně, hovězí maso ve smetanové omáčce, roštěná s omáčkou, jemné hovězí maso, roštěná na másle, hovězí s kořenovou zeleninou, maso dušené dvě hodiny, české hovězí recepty, smetanová omáčka k masu, roštěná s kroketami, domácí hovězí plátky, klasické české maso, hovězí na cibuli a másle, maso ve víně recept, rodinný oběd hovězí, smetanové hovězí maso, hovězí plátky na pánvi, tradiční dušené hovězí, recepty z roštěné
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!