Recept na Hovězí líčka na černém pivu

přidal(a) Iveta Kotalová
4/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: Ostatní
Pro koho: více jak 2hod
Příležitost: Běžný den
Hovězí líčka na černém pivu

Ingredience pro recept

1,5 kghovězích líček
1 paličkačesneku
1 lžícetymiánu
sůl
pepř
2 lžícesádla
0,5 kgcibule
cukr
5 ksnového koření
10 kscelého pepře
10 kshřebíčku
0,5 lčerného piva
0,5 lhovězího vývaru
Hovězí líčka od paní Ludmily Janouškové

Hovězí líčka nakrájíme na větší kusy a přes noc naložíme s česnekem a tymiánem. Druhý den je omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a na sádle zprudka necháme zatáhnout. Dáme stranou a cibuli nakrájíme na drobno a na tom samém sádle ji necháme až zhnědne. Pro lepší karamelizaci přidáme trochu cukru, pak líčka k cibuli vrátíme přidáme koření zalijime jednou lahví černého piva a půl litrem hovězího vývaru. Necháme přikryté pomalu vařit 4 hodiny, pak odkryjeme a necháme omáčku zredukovat.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Hovězí ptáček s jemnou chutí kávy

     - foto Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí maso plněné vejcem, okurkem, klobáskou a slaninou s příchutí kávy. Autor Romča Langerová
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
  • Roštěná na zelenině

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Chutné hovězí masíčko - roštěná
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Hovězí v kořeněné hořčici

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Pikantní pečené hovězí maso
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!