Recept na Boloňské špagety

přidal(a) Romča Langerova
4/5
   ( 6 hlasů)
3 komentáře
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Boloňské špagety

Ingredience pro recept

2 lžíceoleje
1 kscibule
500 gmletého masa
sůl
mletý černý pepř
majoránka
mletá sladká paprika
1 ksostrého kečupu
bazalku
4 stroužkyčesneku
500 gšpaget
strouhaný sýr
Špagety s mletým masem a omáčkou podle Romči Langerové

Na pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Na cibuli osmažíme mleté maso, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, mletou papriku, podlejeme a dusíme doměkka. Potom přidáme rajčata nebo kečup, bazalku, česnek a krátce povaříme. (Koření dáváme dle vlastní chuti).

Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme a dáme na talíř. Polejeme omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.

 


Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář


  • Autor: eva03. listopadu 2017 ve 12:33
    dobry den, tenhle recept nema s bolonskymi spagetami nic spolecnyho
  • Autor: eva03. listopadu 2017 ve 12:31
    dobry den, tenhle recept nema s bolonskymi spagetami nic spolecnyho
  • Autor: 06. prosince 2015 ve 13:14

Podobné recepty

  • Hovězí ptáček s jemnou chutí kávy

     - foto Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí maso plněné vejcem, okurkem, klobáskou a slaninou s příchutí kávy. Autor Romča Langerová
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
  • Roštěná na zelenině

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Chutné hovězí masíčko - roštěná
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Hovězí v kořeněné hořčici

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Pikantní pečené hovězí maso
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!


Jedlé papíry

Máme skladem: Cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, suroviny, marcipán

Rizoto recepty

Nejlepší recepty na rizoto na Receptnajidlo.cz

Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!