V Ústecké garsonce Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) přišla na jisté velmi nevyhovující podmínky. Vladimír Piskáček provozoval v bytě obchodní činnost, která vyžaduje hygienickou způsobilost prostor. Vyráběla se zde balená hotová jídla. Byt rozhodně nesplňoval hygienické podmínky. Jídlo se prodávalo přes internetové stránky www.dobre-jidlo-na-rozvoz.cz . Chyběla zde lednice na uchování potravin a uvařených jídel. Kuchyňka celkově nesplňovala základní hygienické podmínky pro zaručení bezpečné výroby jídel. SZPI tuto situaci bude řešit zahájením správního řízení o uložení pokuty.
Jak vybrat překapávač?
V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!