Recept na Bramborový salát s majonézou

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 17. Prosinec 2012
3/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Vánoce
: Běžný den
Bramborový salát s majonézou

Ingredience pro recept

2 kgbrambor
0,5 kgmrkve
2-3 kspetržele
0,5 ksvelkého celeru
8-10 ksvejce
0,7 lnakládaných okurek
2-3 kscibule
0,5 lnakládané papriky
1 malá plechovkasterilovaného hrášku
0,5 lnálevu z okurek
0,25 lnálevu z paprik
sůl
mletý černý pepř
mletý bílý pepř
2x500 mlmajonézy
500 mltatarské omáčky
200 mlplnotučné hořčice
Bramborový salát s majonézou podle našeho táty.

Brambory (nejlépe typu A-salátové) uvaříme ve slupce a necháme vychladit. Uvaříme také mrkev, celer, petržel a vejce. Po vychladnutí brambory oloupeme a přes mřížku nakrájíme na kostičky. Totéž uděláme s vajíčky. Uvařenou zeleninu a okurky nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli nakrájíme najemno. Nakládanou papriku na malé kousky. Přidáme sterilovaný hrášek. Zalijeme nálevem z okurků a paprik. Osolíme a opeříme bílým i černým pepřem. Přidáme majonézu a tatarskou omáčku, nejlépe Helmans a plnotučnou hořčici. Celou směs promícháme, případně dochutíme a necháme do druhého dne odležet.

Protože všem opravdu chutná a jedí ho i samotný, děláme ho vždy hodně a množství uvedené v rozpisu je orientační, suroviny musí být v přiměřeném poměru. 

 


Převod VHS kazet, 8mm filmů, diapozitivů a negativů




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Bramborová kaše

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Podáváme ke smařeným řízkům, smaženým uzeninám nebo sýru.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Listopad 2012
  • Kedlubnové zelí

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Zelí z kedlubnů
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    16. Srpen 2014
  • Kysané červené zelí

     -
    Hodnocení receptu je 3.75Hodnocení receptu je 3.75Hodnocení receptu je 3.75Hodnocení receptu je 3.75Z celkového počtu 5
    K pečené huse, kachně a jinému masu.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Vánoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    8. Listopad 2012

Partneři webu s recepty:



Je libo ostrý a kvalitní kuchyňský nůž? Naše nabídka moderních kuchyňských nožů vás jistě zaujme!



Prodej luxusních šatů. Plesové šaty, koktejlové a krátké šaty, večerní šaty a spousty další luxusních šatů pro pravé dámy.



Získejte slevy až 30% na AVON produkty , dárky z motivačních programů, benefity od našich partnerů a mnohem víc. Registrujte se zdarma ještě dnes a zjistěte, co všechno Svět krásy AVON nabízí..



Široká nabídka Holandských krmiv Bardog


Bytový textil v nejrůznějších vzorech a hlavně krásné záclony můžete objednávat v e-shopu DANTE.


BIGinzerce - inzerce,bazar

600 000 inzerátů s fotkou a kontakty, inzerce ZDARMA a bez registrace

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!