Recept na Americké brambory po česku

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 9. Září 2012
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Americk é brambory po česku 1
  • Americké brambory po česku -
  • Americké brambory po česku -
  • Americké brambory po česku -

Ingredience pro recept

1 kgbrambor
2 lžíceolivového oleje
sůl
drcený kmín
sušený česnek
Trochu jiná úprava brambor.

Brambory vybereme přibližně stejné velikosti, omyjeme a osušíme. Poté je nakrájíme na půlky nebo silnější kolečka podle velikosti brambor. V oleji rozmícháme sůl, drcený kmín, sušený česnek. Můžeme přidat dle chuti sušenou petržel, tymián, bazalku apod. Plech vyložíme pečícím papírem a na něj naskládáme kousky brambor. Ty potřeme připravenou olejovou směsí. Dáme do trouby a pečeme při 200st. C cca 45 min. V průběhu pečení brambory obrátíme a znovu potřeme.

 




Potěšte dárkem přímo od partnera maminčiných receptů:

Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Bramborová kaše

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Podáváme ke smařeným řízkům, smaženým uzeninám nebo sýru.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Listopad 2012
  • Chlupaté knedlíky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Klasická příloha k omáčce i masu
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    5. Leden 2013
  • Uzený pstruh a salátek

     - foto-Milča Jandusová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Uzený pstruh na česneku s lehkým bramborovým salátkem od Milči Jandusové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Milča Jandusová
    Publikováno
    13. Březen 2014

Partneři webu s recepty:

Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Sháníte kvalitní a designově hezké záclony, navštivte Dante.cz

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!