Recept na Duhový koktejl

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 25. Prosinec 2012
0/5
   ( 0 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Oslava
: Silvestr
: Návštěva
Duhový koktejl

Ingredience pro recept

3 kspomeranče
1/2 kscitronu
4 ksledu
4 clvodky
2 clsmetany
1 clBlue Curacao
1 clgrenadinového sirupu
Vodka, pomerančová šťáva, smetana.


Pomeranče rozpůlíme a odkrojíme 1 plátek na ozdobení. Z pomerančů i z citronů vymačkáme šťávu. Kostky ledu a vymačkanou šťávu dáme do šejkru. Přidáme vodku a smetanu. 10-15 vteřin třeseme a potom nalijeme přes sítko do předem vychlazené sklenice.

Curacao a grenadinu střídavě opatrně naléváme lžičkou po vnitřních stěnách sklenice, čímž docílíme duhového efektu.

Plátek pomeranče a koktejlovou třešeň napíchneme na párátko a ozdobíme sklenici. Servírujeme s brčkem.

 




Potěšte dárkem přímo od partnera maminčiných receptů:

Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Mochito

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Bílý rum, limetka, máta, třtinový cukr, soda
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Oslava
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    3. Srpen 2012
  • Štrůdl

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Fernet citrus, jablečný džus
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Oslava
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    3. Srpen 2012
  • Alenka

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Becherovka, bílý rum, broskvový likér, citronová šťáva, džus z černého rybízu
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Oslava
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    3. Srpen 2012