Recept na Játra a srdíčka na tymiánu

přidal(a) Milča Jandusová
datum: 15. Březen 2014
4/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Játra a srdíčka na tymiánu

Ingredience pro recept

250 gkuřecích jater
250 gkuřecích srdíček
1 kscibule
0,5 ksmalé cukety
0,5 ksmenšího pórku
1 ksčervené papriky
sůl
drcený barevný pepř
drcený kmín
tymián
sójová omáčka
1 lžícehrubozrnné hořčice
Kuřecí játra a srdíčka na tymiánu od Milči Jandusové

Kuřecí játra a srdíčka očistíme a osmahneme na cibulce, poté přidáme zeleninu-cuketu, pórek a červenou papriku. Promícháme a společně chvíli orestujeme. Ochutíme solí, barevným pepřem, drceným kmínem, tymiánem, zastříkneme sojovou omáčkou a přimícháme jednu lžičku hrubozrnné hořčice. Zalijeme vodou a podusíme. Zahustíme a případně ještě dochutiíme.

 




Potěšte dárkem přímo od partnera maminčiných receptů:

Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Vepřové ledvinky na smetaně

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Vyzkoušejte tuto úpravu ledvinek.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Květen 2012
  • Drůbeží játra na slanině

     - foto-Nikola Behenská
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Kuřecí nebo krůtí játra se slaninou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    30. Listopad 2013
  • RYBNÍČEK - Vepřová játra na slanině

     - foto: Nikola Behenská
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pro milovníky jatýrek. Chutný pokrm, vhodný k bramborové kaši. Autor: Nikola Behenská
    Obtížnost:
    3
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Administrátor
    Publikováno
    17. Únor 2015