Recept na Vepřové ledvinky na smetaně

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 17. Květen 2012
3/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Vepřové ledvinky na smetaně 1

Ingredience pro recept

400 gvepřových ledvinek
40 goleje
2 dlsmetany
40 ghladké mouky
sůl
mletý černý pepř
mletá paprika
Vyzkoušejte tuto úpravu ledvinek.

Vepřové ledvinky odblaníme, rozkrojíme na plocho, vykrojíme močovody a ledvinky dobře opereme ve studené vodě. Potom je nakrájíme na plátky, vložíme do hrnce s horkou vodou a necháme přejít varem.Takto spařené ledvinky scedíme a několikrát propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Olej zahřejeme v kastrolu na plotně, přisypeme mletou papriku a vložíme nakrájené ledvinky a opečeme po všech stranách. Potom je podlijeme horkou vodou nebo vývarem, přiklopíme pokličkou a dusíme. Při dušení občas zamícháme a podle potřeby mírně podlijeme horkou vodou. Když jsou ledvinky měkké, necháme šťávu vydusit, až zůstane jenom tuk, zalijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali hladkou mouku a osolíme. Podáváme s dušenou rýží nebo houskovým knedlíkem.

 


Převod VHS kazet, 8mm filmů, diapozitivů a negativů




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Restovaná játra

     - foto-Ludmila Janoušková
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Játra se zeleninou podle Ludmily Janouškové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Administrátor
    Publikováno
    20. Duben 2014
  • Játra v kukuřičné krustě

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Smažená játra v kukuřičných lupínkách
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Duben 2013
  • RYBNÍČEK - Vepřová játra na slanině

     - foto: Nikola Behenská
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Pro milovníky jatýrek. Chutný pokrm, vhodný k bramborové kaši. Autor: Nikola Behenská
    Obtížnost:
    3
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Administrátor
    Publikováno
    17. Únor 2015

Partneři webu s recepty:



Sháníte kvalitní a designově hezké záclony, navštivte Dante.cz



Prodej luxusních šatů. Plesové šaty, koktejlové a krátké šaty, večerní šaty a spousty další luxusních šatů pro pravé dámy.



Získejte slevy až 30% na AVON produkty , dárky z motivačních programů, benefity od našich partnerů a mnohem víc. Registrujte se zdarma ještě dnes a zjistěte, co všechno Svět krásy AVON nabízí..



Široká nabídka Holandských krmiv Bardog


Bytový textil v nejrůznějších vzorech a hlavně krásné záclony můžete objednávat v e-shopu DANTE.


Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!