Recept na Tatarák

přidal(a) Iveta
datum: 31. Leden 2016
0/5
   ( 0 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
tatarák.jpg

Ingredience pro recept

30 dkghovězí svíčkové
cibule
česnek
sůl
mletý černý pepř
mletá paprika
hořčice
kečup
Tatarský biftek z hovězího masa

Čerstvé dobře odleželé naškrábané nebo namleté syrové hovězí, nejlépe pravá svíčková. Smícháme s jemně nasekanou cibulí, rozmačkaný česnek, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, hořčici a kečup (vše dle vlastní chutě). Nakonec přimícháme syrový žloutek.

Podáváme na topinkách potřených česnekem

 




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Cikánské hovězí kousky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí kousky se zeleninou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Březen 2013
  • Bylinkový steak

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Grilovaný hovězí steak
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Červen 2013
  • Plněná paprika

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Paprika plněná mletým masem s rajskou omáčkou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    10. Srpen 2013