Recept na Ryby na houbách

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 17. Září 2012
4/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Ryby ba houbách

Ingredience pro recept

4 kskapra
sůl
pepř
1 kscitron
1 skleničkahub ve sladkokyselém nálevu
1 lžíceoleje
50 gslaniny
2 kscibule
1 lžičkatymiánu
4 lžícekečupu
80 gtvrdého sýru
Kapr nebo pangasius v netradiční úpravě.

Porce ryby omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Vložíme je do kastrolu, zalijeme citronovou šťávou a vodou, aby bylo maso sotva ponořené, a vaříme asi 10 minut. Ryby vyjmeme z vody a rozložíme je na plech vyložený pečícím papírem. Nakládané houby slijeme a necháme je okapat, případně je pokrájíme na menší kousky. Posypeme jimi kousky ryby. Na pánvi rozehřejeme olej a chvíli na něm škvaříme na nudličky nakrájenou slaninu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Vložíme ji také na pánev a lehce osmahneme. Vmícháme tymián, kečup, prohřejeme a rozdělíme stejnoměrně na ryby. Posypeme strouhaným sýrem a vše chvíli zapečeme.

 


Tady nakupuji potřeby pro vaření


Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Kapr v medové krustě

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Vánoční kapr v netradiční úpravě.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Vánoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Prosinec 2012
  • Smažený kapr

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Tradiční štědrovečerní smažený kapr.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Příležitost
    Vánoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Prosinec 2012
  • Losos na bylinkách

     - foto-Milča Jandusová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Losos na bylinkách, restované fazolky se šunkou a česnekem od Milči Jandusové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Milča Jandusová
    Publikováno
    6. Únor 2014
ellen2.jpg
aké patříte mezi dvě třetiny českých žen, které trápí vaginální záněty? Tyto nepříjemné intimní problémy jsou provázeny svěděním, pálením či výtokem nebo bolestmi při pohlavním sty
Číst více
img_34541--mm1600x1200.jpg
Pokud nevíte, co si počít se znuděnými dětmi a chcete prožít hezký den v klidu a bez nervů, mám pro Vás tip na celodenní výlet do dětského zábavního parku Merlin's Kinderwelt.
Číst více


Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.