Warning: Unexpected character in input: ' in /home/domains/maminyrecepty.cz/web/public/www/app/produktModule.php on line 80 Roštěnka na žampionech | Recepty

Recept na Roštěnka na žampionech

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 2. Únor 2013
0/5
   ( 0 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Roštěnka na žampionech

Ingredience pro recept

1 kgroštěné
mletý černý pepř
sůl
1 lžícehladké mouky
2 lžíceoleje
2 ksvejce
100 gtvrdého sýru
2-4 lžícesvětlého piva
100 gmásla
100 gžampionů
200 mlčerveného vína
sójová omáčka
Chutná roštěnka se žampiony

Roštěnou nakrájíme na plátky asi 1cm vysoké, naklepeme obráceným nožem a na okrajích nařízneme, aby se nekroutily. Maso opepříme a osolíme, mírně obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na oleji. Když vyndáme opečené maso, našleháme vejce, přimícháme k nim nastrouhaný sýr a mírně je naředíme světným pivem. Těstíčko by nemělo být příliš řídké, aby z plátků nestékalo. Zchladlé roštenky obalíme v těstíčku z obou stran a pečemem na rozehřátém másle. Opečené roštěnky klademe do pekáčku a posypeme je pokrájenými žampiony. Vše zalijeme výpekem z masa, přidáme červené víno a dusíme pod pokličkou asi 15 minut. Když je maso měkké, dochutíme šťávu podle potřeby ještě sójovou omáčkou. Podáváme se šťouchanými brambory.

 




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Cikánské hovězí kousky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí kousky se zeleninou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Březen 2013
  • Bylinkový steak

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Grilovaný hovězí steak
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Červen 2013
  • Plněná paprika

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Paprika plněná mletým masem s rajskou omáčkou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    10. Srpen 2013

Partneři webu s recepty:

Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Sháníte kvalitní a designově hezké záclony, navštivte Dante.cz

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!