Recept na Pikantní játra

přidal(a) Romča Langerova
datum: 6. Červenc 2014
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Pikantní játra

Ingredience pro recept

2 ksvelké cibule
olej
500 gvepřových jater
1 lžičkamletého kmínu
1 lžičkamletého zázvoru
1 lžičkamleté sladké papriky
1 lžičkakari
bobkový list
majoránka
7 stroužkůčesneku
1/2 kscitronové šťávy
sůl
Pikantní vepřová játra podle Romčí Langerové

Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Přidáme očištěná a nakrájená játra a orestujeme. Dáme mletý kmín, zázvor, papriku, kari, bobkový list, majoránku a prolisovaný česnek. Zamícháme podlejeme trochou vody, přidáme citronovou šťávu a dusíme doměkka. Nakonec dle chuti osolíme.

 




Potěšte dárkem přímo od partnera maminčiných receptů:

Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Vepřo-knedlo-zelo

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zlatá česká klasika.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Květen 2012
  • Znojemské plátky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Znojemské plátky lze připravit z hovězí roštěné, vepřové kýty, kuřecího nebo krůtího masa.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    21. Květen 2012
  • Řízek plněný sýrem

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Plátky masa plněné sýrem a zelenivou
    Obtížnost:
    3
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    9. Září 2012