Recept na Pečený jelitový prejt

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 9. Březen 2013
3/5
   ( 3 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Pečený jelitový prejt
  • Pečený jelitový prejt -

Ingredience pro recept

500 gjelitového prejtu
mletý černý pepř
majoránka
česnek
Zabijačková pochoutka

Koupený prejt vyjmeme z obalu, nakrájíme a vložíme do pekáčku. Můžeme opepřit a přidat majoránku a lisovaný česnek. Podlejeme a dáme do trouby péci. Jakmile se prejt rozpeče zamícháme. Pečeme dozlatova, tak aby nebyl moc vysušený. Podáváme s bramborami a vařeným zelím.

 




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Vepřové ledvinky na smetaně

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Vyzkoušejte tuto úpravu ledvinek.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Květen 2012
  • Drůbeží játra na slanině

     - foto-Nikola Behenská
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Kuřecí nebo krůtí játra se slaninou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    30. Listopad 2013
  • RYBNÍČEK - Vepřová játra na slanině

     - foto: Nikola Behenská
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pro milovníky jatýrek. Chutný pokrm, vhodný k bramborové kaši. Autor: Nikola Behenská
    Obtížnost:
    3
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Administrátor
    Publikováno
    17. Únor 2015